Câine de companie Pisica Fântână de Apă Câine Castron de Băut animale de Companie USB Automat Distribuitor de Apă Super Liniștită Bautor Alimentator Automat Cu LED-uri Lumina

26.16lei

42.88lei

-38 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Viață de Primăvară Distribuitor de Apă: Delfin-în formă de, o fântână care imita fluxul de un robinet farmece animale, și încurajează animale de companie pentru a bea mai multă apă, fără a fi speriat.

2、de Înaltă eficiență Sistem de Filtrare: Cele mai multe sisteme de purificare poate curăța și înmoaie de apă, în timp ce filtrarea de păr, sedimente și impurități, pentru a obține mai mult oxigen și prospețime.

3、cu LED Albastru Funcția: pisicile și câinii pot bea în condiții de siguranță de apă pe timp de noapte.

4、Ușor de Curățat: pisica fantana este fabricat de înaltă calitate ABS și PP, care este ușor de demontat și curățat.Caseta transparent vă permite să observe suma de umplere în orice moment.

5、Super Silent Lucru: Nu este nevoie să vă faceți griji despre a perturba tine si animalul tau de odihnă.

Caracteristici: 1. De viață de Primăvară Distribuitor de Apă: Delfin-în formă de, o fântână care imita fluxul de un robinet farmece animale, și încurajează animale de companie pentru a bea mai multă apă, fără a fi speriat.

2. De înaltă eficiență Sistem de Filtrare: Cele mai multe sisteme de purificare poate curăța și înmoaie de apă, în timp ce filtrarea de păr, sedimente și impurități, pentru a obține mai mult oxigen și prospețime.

3. cu LED Albastru Funcția: pisicile și câinii pot bea în condiții de siguranță de apă pe timp de noapte.

4. Ușor de Curățat: pisica fantana este fabricat de înaltă calitate ABS și PP, care este ușor de demontat și curățat.Caseta transparent vă permite să observe suma de umplere în orice moment.

5. Super Silent Lucru: Nu este nevoie să vă faceți griji despre a perturba tine si animalul tau de odihnă.

Caietul de sarcini:

Nume: Delfin Gât De Lebădă Pisica De Companie Cismea

Stil: fără lumină, cu lumină

Culoare: transparent si alb

Material: ABS, PP și filtru de bumbac

Dimensiune: 20*20*24cm/7.87*7.87*9.45 inch

Ambalare: aproximativ 22*22*13cm/8.66*8.66*5.12 inch

Greutate: 0,5 kg

Capacitate: 2L

De încărcare: USB (universal)

Lumina: LED-uri de lumină albastră

Potrivit pentru: pisici și câini

Lista De Ambalare:

1*Dozator De Apa

1*USB Pompa de Apa

1*Filtru De Bumbac

Pentru prietenii noștri din Brazilia:

Brazilia Post temporar a anunțat că va încasa aproximativ $3.50 pe comanda pentru toate colete internaționale pe 27 August (ora locală).Această taxă este plătită de către cumpărător după o declarație pe proprie răspundere și va fi rambursat dacă nu sunt plătite.Dacă nu puteți accepta o $3.5 taxe vamale, vă rugăm să nu plasați o comandă.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să verificați link-ul de mai jos, vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegere!

Cumpărătorul lectură

1. Despre plată

Noi sprijinim următoarele metode de plată:

2. Despre livrare

A. Transportul Si Predarea

Vom adopta diferite canale în funcție de caracteristicile de transport de marfă.Se poate ajunge la mai mult de 200 de țări și regiuni.Vă promit că toate comenzile vor fi emise în termen de patru zile.Deoarece timp de urmărire de diferite canale vor fi diferite, colete poștale, de obicei show de 1-4 zile internaționale de curierat expres, și dacă există congestie, timp de urmărire de informații va fi extins.

A. Despre vamale și

Colete poștale, în general, nu de a genera tarifelor, dar reglementărilor vamale în țări diferite vor avea diferite vămuire ori.Vă rugăm să urmăriți informații în timp și contactați oficiul poștal local, dacă este necesar.Internaționale de curierat expres, de obicei, generează taxe vamale.Vă rugăm să înțelegeți obiceiurile locale standarde fiscale, în scopul de a evita probleme vamale provoacă produsele să fie returnate sau distruse.Dacă este necesar, va rugam sa consultati local vamale clearance-ul companiei sau de a aduce informațiile la nivel local vămuire.În cele din urmă, vă doresc un fericit cumpărături, vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră.

3.Restituire&Politica

Din cauza internaționale de transport, cost și de timp costurile sunt relativ mari, așa că am acordă o mare importanță pentru calitatea produselor.Vom strict verificați dacă ați primit un produs deteriorat, vă rugăm să ne contactați.Pentru beneficiul dumneavoastră, asigurați-vă că pentru a verifica pachetul inainte de a semna si trimite fotografia la noi.Vom analiza produsului în funcție de condițiile specifice de produs pentru a vă ajuta să rezolve această problemă, veți avea posibilitatea de a se bucura de mai multe reduceri.Dacă doriți pentru a înlocui sau de a returna produsul fără nici o deteriorare a produsului, numai costurile de returnare vor fi taxate si va vom trimite un produs nou de la primirea produsului.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră și înțelegere.

Etichete: cat fântână de apă, castron pisica, fantana, gato, golf 1 mk1, cat fântână, led pisica fântână de apă, x câinele distribuitor de apă, lepim, animale de companie mare fântână de apă

Sursa De Alimentare TAXA
Display LCD Da
Cu Distribuitor De Apă Da
Picătură de transport maritim Suport
Setare Timp Da
Min Ieșire 200g
Tip pisici
Max De Ieșire 2000g
Plug Type EU
Numele pet de apa de fântână
Material Plastic
Este Dispozitiv Inteligent No
Livrare Rapida Da
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea