8PCS Copilul de Stivuire Cupa Jucarii Haioase de Culoare Curcubeu Stivuire Inel Turnul Jucării Educaționale Timpurii Jucărie Inteligenta

33.56lei

44.75lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristică

Notă:Acest produs este de culoare aleatorii. 1. Aceasta este o stivuire jucărie, care pot fi combinate în mod liber să-și exercite mâinile copilului tau-pe capacitatea. 2. Există diferite modele pe jos de acest produs, care permite copiii să recunoască culori si modele. 3. Acest produs poate exercita copilului coordonarea ochi-mana prin capacitatea de a juca.

Sfaturi

1.En-gros și dropshipping sunt atât de binevenite. 2.Pentru en-gros,noi va oferim discount. 3.Pentru dropshipping,am putea trimite bunuri pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Timp De Serviciu

Beijing Timp: De la 9:00 la 18:00 pm; Londra Timp: De la 2:00 la 11:00 pm; Moscova Timp: De la 4:00 la 13:00 pm; Pacific Daylight Time: De la 18:00 pm 3:00 am

Transport

1.Toate articolele vor fi verificate cu atenție înainte de expediere. 2.Vă rugăm să completați în numele tău complet și adresa corectă, nu suntem responsabili pentru greșelile tale.

Timpul De Livrare

1.Noi va ambala și livra coletul cât mai repede.Și acolo va fi o mică întârziere, atunci când de sărbători. 2.Ne va livra coletul prin China Post sau alte national post.De obicei, timpul de livrare este de 15-30 zile lucrătoare, în funcție de țara dumneavoastră.Dacă nu puteți primi produsul in termen de 30 de zile, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați pentru ajutor.

Servicii post-vânzare

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați pentru soluție, în loc de a lăsa feedback neutru sau negativ, ceea ce înseamnă că nu au nevoie de servicii post-vânzare.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Etichete: ceram cupa, lemn copaci jucarii, cel mai bun prieten inel de promisiune, al meu jucării sexuale, curcubeu de sus, joc montessori, mingea câine, dezvoltare jucarii educative, masturb, groot copil de dus

Caracteristica 5 cognitive iluminare
Origine NC(de Origine)
Avertizare No
Caracteristică 4 Educația Timpurie Puzzle
Intervalul De Vârstă 5-7 Ani
Caracteristică 2 Comunicarea parinte-copil
Caracteristică 3 coordonarea mana-ochi
Nume De Brand Mini Tudou
Numărul De Model Cupa Stivuire
Caracteristică 1 Recunoașterea culorilor
culoare Culoare Aleatorii
Tema Sport

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea