3/5M Acasă Scara de Incendiu Frânghie de Salvare de Urgență, Securitatea muncii Răspuns de Salvare de Incendiu Auto-salvare, Alpinism Scape Copac

187.37lei

220.44lei

-15 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、coarda este fabricat din nailon dur și are o mare capacitate de transport.Acesta poate fi convenabil stocate într-un sac și este ușor de transportat.

2、Cum să utilizați scara de frânghie: oțel inoxidabil conectarea inelul și brățara sunt conectate la coarda sfat, nici unul.

3、beneficiile de scară: scara adaugă imaginația și gustul, îmbunătățește elasticitatea mușchilor copilului și organism, și îmbunătățește rezistenta.Scari de frînghie sunt mult mai dificil decât obișnuit scări fixe și nu pot fi utilizate pentru a calcula echilibrul corpului.Puteți, de asemenea, crește flexibilitatea și coordonarea mâini și de picioare.

4, dimensiunea de alpinism, scara: lungime: 3 metri / 5 metri, lățime: 30 cm, având o greutate 460 kg, în funcție de unde vă place să stea pe scara de frânghie, foarte convenabil.Verificați întotdeauna pentru siguranță, înainte de utilizare.În cazul în care coarda este purtat sau anormal, opriți utilizarea acestuia.

5、versatilitatea de frigarui: este, de asemenea, atașat la topogan, leagan combinație sau curte copaci, și este recomandat pentru nelimitate de explorare.Potrivit pentru echipamente de joacă pentru copii, dezastre, evacuare, operațiuni de salvare și reparații de perete, indiferent de vârstă.

Parametru:

Nume produs: scara de Salvare

Dimensiune: Aprox.Latime: 30cm; Glezna diametru: 16.cm; lungime Totală: 3M/5M

Greutate (Aprox.):

3M: 2100g

5M: 3500g

Caracteristici:

Acesta are caracteristicile de nici o limitare lungime, moliciune, convenabil de transport și lumină greutate.

Există frânghie de sârmă de nylon de bază spirală scara, cabluri scara, scara de izolare, cu protecție scara.

Izolator scara este făcut din mătase țesut și tuburi superioare și inferioare sunt izolate, tuburi, care este adecvat în special pentru electric live de lucru.

Aplicabile faptei:

Potrivit pentru echipamente de joacă pentru copii, dezastre, evacuare, operațiuni de salvare și reparații de perete, indiferent de vârstă.

Lista:

Scara*1

Cârlig*2

Etichete: funie de munte, coarda de siguranță, scara, perete cat alpinism, ori scara, logo-ul rescate, scara de salvare, edelrid ham alpinism, metal scara de incendiu, alpinism pietre

Caracteristici 3 Colac De Salvare Scara
Tip Perete Echipamente
Caracteristici 2 scara
Caracteristici 1 Scară de frânghie

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea