12 Culori 12 ML Vopsea Acrilica Color Set Profesional Vopsele Acrilice Pigment pentru Artiști Nail Art Pictura Instrument de Desen

79.41lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caietul de sarcini:

1. Greutate netă: 12ml, greutate neta pe tub

2. Cantitate: 12

3. Culoare: 12 Culori Diferite

4. Greutate: 260g

Pachetul include:

1 x 12 Culori Tub de Vopsea

12Colors includ:

Alb,Galben Lamaie,Galben Ocru,Roșu De Cadmiu,Vermilion,Ocru,

Maro Inchis, Verde Licitație,Verde Smarald,Albastru Deschis,Bleumarin ,Negru

Unul utilizați vopsea acrilică: perete pictura

Când primul perete perete vopsit strat de fundal pentru a face, este de a picta pereții în general, modelul de fundal pot fi selectate, competențe profesionale, puteți utiliza vopsele acrilice pictate direct în conformitate cu modelul, nici competențe de specialitate , puteți copia pentru elaborarea potrivit perete cu un creion, apoi de culoare, sau folosind slide-uri proiectate model direct pe perete, și apoi colorate.

Cea de-a doua utilizare a vopselelor acrilice: mână-pictat haine

Acrilice apă spălat, dar ar atrage gros cracare cazul, astfel încât utilizarea pictura acrilic pentru vopsea mai subțire, celălalt cât mai mult posibil cu curat clar unele de culoare.

Trei folosește de vopsea pe bază de acril: mână-pictat pantofi

Mână-pictat pantofi, să acorde o atenție la instrumentul de selecție, pentru vopsea pe bază de acril în procesul de vopsire, ușor să se usuce, scris antiaglomerant, trase destul de delicat model, prin urmare, unele dintre cele mai bune selecție de bine pen linie cârlig cârlig bine prima linie model apăsați bloc de suprafață Tiantu altfel nu scoate un creion pictat pictat linii dintr-o dată fin la grosier dintr-o dată aspră model pictat urât.

Patru Folosește de vopsea pe bază de acril: Unghii

Când unghiilor metodă de transfer și acuarelă este aproape, dar acest lucru nu permite.Nevoie pentru a fi în siguranță pe strat de ulei de lumină.

Este nevoie să adăugați apă, dar rețineți că concentrația de picturile nu sunt prea subțire, prea gros făcut repede cale de debut.

Etichete: acryl color set de pictura, acril vopsea set, gnc, gpl, gpl brc, acril vopsea set, a2 led, vopsele vallejo gri, vopsea acryl, akril vopsea, cameleon pulbere

Numărul De Model BRC-12ML-Acrilice
Pictura Mediu Hârtie
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand BestTooci
Ambalare Set

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea