Shungite. Натуральный piatră. Piramida 50mm. Farmec. Mascota

29.45lei

60.12lei

-51 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Shungite.Piatra naturala.Piramida.Farmec.Mascota.

Dimensiunea de bază: Aproximativ 50mm

Inaltime: aproximativ 50mm.

Produsul este vândut în serie și pot varia ușor în dimensiuni, model din piatră și aspectul de prezentat.

Natura nu tolerează exact repetă în ceea ce creează.Trata acest lucru cu înțelegere, alegerea unui produs din punct de vedere ecologic piatra naturala.

În orice caz, va garantam ca vom alege cea mai bună naturale Kamen pentru tine.

Ia în considerare faptul că minerală naturală, și permite inegale, rugozitate, mici fisuri de origine naturală, eterogenitatea colorat.

În shungite, matricea de siliciu este adesea găsit.Acest lucru este permis și este o dovadă că piatra nu este apăsat.Șunghit, acest lucru nu este un cadou scump pentru orice vacanță.Pentru bărbați și femei.Cadou de ziua de nastere.Decorarea orice interior.

Astrologie, esoterics și energie de pietre cu livrare la domiciliu.Fiecare piatră este unic și unic.Un cadou pentru 8 Martie, 23 februarie sau 14 februarie, ziua tuturor îndrăgostiților.

Piramida de șunghit se va potrivi în orice energie, armonizarea spațiului.

Acest produs este vândut în serie și pot varia ușor în dimensiuni, model din piatră și aspectul de fotografii prezentate.Natura nu tolerează exact repetă, în ceea ce creează.Trata acest lucru cu înțelegere, alegeți un produs din piatra naturala.Naturale caverne sunt posibile și "confiscat" interne "perdele", care, în interior, dau unicitate piatra naturala.Oricum, garantez vom alege cele mai bune piatră naturală probe pentru a trimite la tine.

Etichete: piatra iland, fals rock, piatra natur, magic pad stilou, benzoin, insula, șunghit, mușchi de piatră, piramida de cristal, tămâie de vanilie

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea