Android 10 Radio Auto Pentru KIA PICANTO Dimineață Anii 2011-2016 8 Core Player Multimedia Navigatie GPS RDS DSP Fereastră Plutitoare 2 Din

445.39lei

754.92lei

-41 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Achiziționarea FAQ: produsul acceptă volan, butoane de control, suporturi auto originale camere (CANBUS necesar), susține non-originale camere (acceptă mai multe faze mecanisme), suporturi auto originale funcții, cum ar fi aer condiționat setări (CANBUS necesare, mai original masina funcții sunt legate de masina original) Este potrivit pentru masina ta? 1. Verificați corespunzătoare model și an de produs și mașină 2. Compara poziția de instalare a produsului cu masina care are nevoie să fie modernizate 3. Verificați dacă produsul este cablul de interfață este potrivit pentru masina ta (notă: nu toate interfețele de masina original trebuie să fie conectat) 4. Dacă încă nu se poate judeca, vă rugăm să ne trimiteți original radio auto locație de instalare (fata) imagine și original radio înapoi interfață imagine pentru a ne Android Real 9.0 sistem, cererea de sprijin split screen, face utilizarea mai ușor de manevrat, de sprijin mai multe cele mai recente aplicații.

Cea mai recentă tehnologie, folosind Android avansate soluții de navigație, suportă mai multe setări personalizate și de a deschide mai multe opțiuni pentru utilizatori.

În comparație cu auto originale, ecranul este mai mare, culorile sunt mai vii, și-l sprijină de vizualizare din mai multe unghiuri.Noul cadru este realizat conform cu originalul masina, care se potrivește perfect cu masina ta si este usor de instalat.

Suport pentru split screen display de vreo 2 aplicatii, combinând la va.

Suport video și DVR cerere De Fereastră Plutitoare, personaliza poziția de afișare, și de a face experiența dumneavoastră de conducere plin de culori reci.

Principalul driver utilizează o hartă de navigare de pe ecran din stânga, și co-pilot sau de partea din spate a copilului (prin ieșire video) ceasuri favorit TV program pe ecranul din dreapta.

Cele mai recente android 9.0 4 sistem de bază, sprijinirea 1GB RAM + 16GB ROM si 2GB RAM + 32GB ROM, optional, vom continua să lanseze mașini mai puternice, vă rugăm să acorde o atenție la magazinul nostru pentru a Primi notificări pentru produse noi).

Implicit built-in de ajustare este 12EQ (până la 32EQ), iar sunetul surround poate fi setat în același timp, permițându-vă să vă cufunda în muzică minunată.

Suportă aproape toate aplicațiile de hărți.Înainte de a trimite produsele tale preferate, vom instala cea mai recentă hartă deconectat de țara ta pentru tine, iar harta va fi actualizat la intervale regulate.Desigur, puteți alege, de asemenea, de a utiliza hărți online.

La mult timp de lucru de la radio va duce inevitabil la temperatură excesivă, mai ales în timpul verii, care afectează durata de viață de la radio.Ventilatorul de răcire poate rezolva în mod eficient problema de temperatură înaltă.puteți să-l cumpere, făcând clic pe "CUMPARA ACUM" din imaginea de mai jos.

Acceptă inversă de afișare.Atunci când mașina este în modul invers, radioul va comuta instantaneu de pe ecran, în partea din spate a masinii pentru a asigura siguranța dumneavoastră de conducere.

Dacă nu aveți originale aparat de fotografiat, puteți să-l cumpere, făcând clic pe "CUMPARA ACUM" din imaginea de mai jos.

Acceptă conectarea la ADAS DVR.ADAS DVR-ul are mai multe built-in de asistență de conducere tehnologii, introducerea de înaltă calitate TF card de memorie pentru a înregistra fiecare moment al tău de conducere.

Mai mult și mai naționale de fabricație de automobile standardele impun ca vehiculele trebuie să fie echipate cu anvelope de presiune dispozitive de alarmă.Importanța presiunii în anvelope dispozitive de alarmă poate fi văzut.Click pe imaginea de mai jos pentru a cumpăra o presiune pneuri dispozitiv de alarmă, conectați un radio, și feedback-ul tau de anvelope de stare în timp real.

Suport conectare Bluetooth, apelare telefon Bluetooth, microfon built-in de radio, chiar dacă mediul înconjurător este zgomotos, radio sprijină microfon extern conexiune, care pot garanta calitatea convorbirii.

După trimiterea comenzii, avem nevoie pentru a conecta produsul la un test de putere, apoi încărcați o hartă gratuită, test de performanță, și apoi utilizați un multi-strat anti-coliziune cutie și un șoc bubble sac pentru a se asigura că produsul este livrat în siguranță în mâinile tale.Livrarea durează 1-3 zile lucrătoare după cumpărare, vă rugăm să fie pacient.

După vânzări:

Dacă există o problemă după primirea mărfurilor, vă rugăm să ne dea o șansă de a servi.Vă rugăm să nu deschideți litigiu.Disputa este manipulat de către platformă.Platforma nu este profesionist și nu poate rezolva probleme fundamentale.Vă rugăm să aveți încredere în noi.Vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil Prin intermediul Otopark.ro, vom ajunge înapoi la tine în termen de 12 ore din cauza jet lag

Etichete: kia ceed, witech 2, 8 core telefon, 2004 honda accord touch screen radio auto, coreeană picanto, procesor dsp, android radio auto kia picanto, 2 din radio android, android dsp, android multimedia

Max De Memorie Extern 64G
Element Dimensiune 24cm*20cm*12cm
Articol Greutate 1.7kg
T9 versiune
Numele Modelului Android player 9.0
T6 android verion
Afară De Putere 12V
Origine NC(de Origine)
Limba OSD Vietnameză
Sistemul De Operare Android 9.0
Tip De Material Plastic
Funcția 4
T3L Versiune
Caracteristici Speciale TV
FUNCȚIA 2
RAM 4G
Conectați un microfon extern
Tensiune 12V
Volan Original De Control
Funcția 3
Funcția 1
Sistem de OPERARE
Pentru Autovehicule Marca/Model KIA
Nume De Brand Develuck
Mass-Media Digitale Format JPEG
Interfață USB
Caracteristică Specială Suport Can-Bus
Dimensiunea De Afișare 9"
T3L versiunea plus
T3L android verion
TF/Micro SD Slot 2
Din Din Dublu
ROM 4G
Rezoluție 1024*600

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea