CHI152 CH152 RE-1A Mercur Oxid de Electrod (de plastic Coajă Electrod de Referință) Oxid de Mercur Electrod de Referință

349.92lei

380.35lei

-8 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor oxid de Mercur electrod prezentare Detaliată

Unul Middot; Folosește

La electrodul de referință este utilizat pentru o ionometer.Acesta este compus din ion-selectivi electrozi, electrozi de metal și alte celule de măsurare, care pot efectua diverse experimente chimice.

Tipul și parametrii tehnici principale:

Numărul de serie

Model

Explica

Diferența de potențial standard de electrod de calomel Mv2.5 gradul

Electrod rezistența internă

Dimensiuni schiță

Auto Punte De Sare Soluție

Scop General

1

RE-1A

Ceramice poroase Interfață de Mercur Oxid de Electrod

130 ± 3

≤ 10

diametru 12 × 120

1.0 mol/L

Electrod de referință (în mediu alcalin)

3. Utilizare, de întreținere și măsuri de precauție:

1 Diferite electrozi ion selectivi nu ar trebui să fie amestecat cu un electrod de referință.Un mic dop de cauciuc la duză și lichid intersecția dintre electrod parte ar trebui să fie utilizate înainte de utilizare. ( pac ) În punte de sare soluție în electrod camera este în legătură cu atmosfera prin eliminarea punte de sare soluție.

2 electrozi trebuie să fie plasate vertical.Atunci când nu este în uz, mici dopuri de cauciuc ar trebui să fie pus pe duza și comune din lichid. ( pac ) .Pentru electrozi de referință care nu sunt utilizate pentru o lungă perioadă de timp, electrodul camera ar trebui să fie umplut cu propria punte de sare soluție și stocate în electrod, cutie sau punte de sare soluție.

3 tipul de electrod de referință și concentrația de auto-punte de sare soluție ar trebui să fie selectate în funcție de condițiile specifice.Electrod de referință cu Extern Punte de Sare ( ca 217 Tip, 803 Tip, 811 Tip, etc. ) Soluția adecvată de externe punte de sare ar trebui să fie ales.Pentru o saturate electrod de referință, trebuie să fie un electrolit solid în propria punte de sare soluție în electrod camera.

4 Înainte de utilizarea electrodului, toate bulele de aer trebuie să fie eliminate de pe punte de sare sau soluție lichidă intersecția dintre electrod de referință în sine, în caz contrar circuitul de masura va fi rupt sau citirea va fi instabilă.Comună metodă este de a scutura electrod de referință de câteva ori înainte de al utiliza.

5 Proaspătă punte de sare soluție trebuie să fie adăugate la electrozi de referință conectate prin două lichide atunci când acestea sunt utilizate.Atunci când nu este în uz, exterior punte de sare carcasa nu poate fi poluate.

6 Pentru că potențialul de mercur sulfat de electrod are mai mare coeficient de temperatură negativ și histerezis termic, temperatura de fluctuație de mercur sulfat de electrodul trebuie să fie prevenite, pe cât posibil, de măsurare, și electrodul trebuie să fie menținută constantă temperatura în măsurarea precisă.Mercur sulfat de electrozi sunt în general inadecvate 70"C Peste mediul de utilizare.

7 este necesar pentru a preveni erori de testare cauzate de inexacte electrozi de referință.fiecare alte 30 de Aproximativ zece zile, verifica potențialul de electrod.O metodă simplă este de a satura măsurată electrod de referință cu un alt standard de electrod de calomel.KCI În soluție, diferența de potențial de măsurare a bateriei ar trebui să îndeplinească cerințele din tabelul de mai sus, în caz contrar electrod de referință ar trebui să fie înlocuit.

'

Etichete: 395 baterie, Butonul De Celulă, calomel, areola tatuaj, 377 baterie de ceas, bateria cu mercur, fern leaf, sr626sw, femeie insarcinata alb, sulfat

Tip Aer Conditionat Piese
Certificare CE
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea