Carbonatarea Berii Capac w/ 1/4" MFL Minge Tip de Blocare se potrivesc băutură răcoritoare sticle PET Homebrew Kegging

29.61lei

32.91lei

-10 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Carbonatarea Berii Capac w/ 1/4"MFL

Acesta este un unic de carbonatare pac în homebrew piață.Acest carbonatare pac este o echipă pe capac cu un sistem integrat de Cornelius minge de montare de blocare.Acesta este conceput pentru a se potrivi pe cel mai moale bea sticle PET.Carbonatarea pac este extrem de eficientă metodă de a adăuga și de a menține carbonatare în băuturi pentru perioade lungi de timp.

Cu acest capac puteți pur și simplu completați un vechi ANIMAL de casă flacon cu lichid rece de alegere și de carbonat de conectarea gaz de blocare mingea deconectați.Construit în-1/4"MFL poate atașa de pivotare nuci, tuburi și 0,5 microni carbonatare piatra poate atașa la capăt cu portabilitatea de a fi capabil să se deplaseze capacul de la sticla la sticla de bere.

DA, NE-AM COMBINA DE TRANSPORT MARITIM!Dacă aveți orice întrebare cu privire la costul de transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin Otopark.ro e-Mail înainte de a vă achiziționa element(e).

PLATA

Vom accepta Escrow numai.Cardul de Credit este ușor de a face plata pe Escrow.

De transport maritim și de adrese de facturare trebuie să se potrivească.Plata ar trebui să fie trimise în termen de 5 zile după licitație end.În caz contrar, elementul(s) va fi relist și neplătite caz va lua în considerare.

Noi întotdeauna nava produs(e) în termen de 5 zile lucratoare(sambata si de Vacanță nu sunt incluse) de la primirea de plată.Produs(e) vor fi expediate prin registrul de aer e-mail cu numărul de urmărire.

Este nevoie de aproximativ 15-20 de zile lucrătoare de la nava SUA, Canada, Marea Britanie, Australia și Japonia 20-30 de zile lucrătoare în alte țări.6-8 săptămâni pentru a navei Brazilia, Spania, Italia sau în alte țări, în alte țări nu este specificat.

TRANSPORT

Timp de transport maritim poate influențat de Obiceiurile întârziere, vacanta,evenimente sau alte incertitudini.Nu putem garanta timpul de sosire.Asigurați-vă că sunt de acord cu timp de livrare înainte de cumpărare.Dacă doriți să alegeți orice alte mai repede Exprimat, vă rugăm să contactați-mă înainte de a cumpăra.

FEEDBACK-ul

Ne-am angajat să-ți Feedback-ul Pozitiv de la primirea de plată.Dacă pentru ORICE MOTIV nu simt că au câștigat Pozitiva Feedback-ul, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin Otopark.ro e-Mail, Vom comunica cât mai repede posibil pentru a rezolva ORICE problemă.Vom lăsa feedback-ul pozitiv pentru toate achizițiile și apreciez că schimbul de experiență excelentă cu alte Otopark.roers!

GARANȚIE

Va garantam ca toate descrieri articol sunt corecte.În cazul în care un produs este defect sau ai primit alt produs, contactați-ne prin intermediul Otopark.ro e-Mail.Vom fi fericit pentru a rezolva orice problemă cât mai repede posibil.

Se ÎNTOARCE

Retururi sau schimburi sunt acceptate pe cele mai multe articole NEUTILIZATE în termen de 14 zile de la primire, dar clientul hav eto plătească suplimentar costul de transport maritim.Vă rugăm să ne contactați înainte de retur produs(e).

Vă Rugăm Să Rețineți

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri (de transport) companie sau atunci când vă alegeți elementul up – nu le confunda suplimentare pentru taxele de transport.

FAQ

1 Î: Cum pot plăti pentru meu de cumpărături?

A: Vom accepta Escrow numai.Cardul de Credit este ușor de a face plata pe Escrow.

2 Î: produs(e) de transport cu numărul de urmărire?

A: Da, toate elementele ia de transport cu numărul de urmărire în orice ordine, și puteți vedea starea expediere pe site-ul corespunzător.

3 Î: Când vreau să umplutură de a cumpara, cât de mult de prețul en-gros?

O: atunci Când clientul vrea să-cumpărare în vrac, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin Otopark.ro e-Mail, va vom oferi cel mai bun pice.

4 Î: am nevoie de niște produse similare, dar eu nu pot găsi în magazinul tău,poți oferi asta ?

A: Da, puteți trimite-ne o poză.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a afla și răspunsul la pret pentru tine.De asemenea, vom accepta produs personalizat.Vă rugăm să vist site-ul nostru en-gros www.fcpmcl.com pentru multe alte elemente.

Etichete: bar om accesorii, oțel rotund mingea, homebrewing forum, 5l butoi, pentru homebrew, Bere La Robinet, mare berii, mingea de blocare, barbi tricou, bere bere

Tip Accesorii Bar
Certificare CIQ
Bar Tip Accesorii Carbonatare
Origine NC(de Origine)
Material Din Oțel Inoxidabil
Nume De Brand Brew Rechin

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea