50pcs/Set de Unică folosință Auto-Adeziv Auto Biodegradabile gunoi Gunoi Titularul de Gunoi Sac de Depozitare Voma BagCar Bancheta din Spate Sac de Depozitare

16.43lei

20.30lei

-19 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Caracteristici:

Impact puternic

Masina sac de gunoi adoptă gros PE material, care este durabil și rezistent pentru a trage.Deci masina sac de gunoi poate suporta până la 1260g lucruri.

Anti-scurgere

Masina de gunoi sac fără sudură cu corp din plastic și adeziv sigilat gura poate preveni eficient apa și alte lichide de la scurgeri.Este un bun ajutor pentru a menține masina ta.Masina de gunoi sac este perfect pentru a fi folosit ca o voma sac.

Fără urme de lipici

Auto-adeziv design este convenabil pentru a repara masina sac de gunoi pe oriunde vrei.Ce e mai mult, ea nu va lăsa nici lipici piesa de pe suprafață după ce a fost rupt.

Portabil

În comparație cu coșul de gunoi, că mașina sac de gunoi este ușor să fie rulate și îndoite, care este convenabil pentru a stoca și nu va ocupa mult spațiu.Sale ușor și compact caracteristici este convenabil pentru a efectua.

Pe scară largă de utilizare

Masina sac de gunoi nu este numai potrivit pentru masina, dar, de asemenea, poate fi fixat pe birou, în casă, la școală, la birou și așa mai departe.

Caietul de sarcini:

Tip: masina de sac de gunoi

Cantitate: 50buc

Material: PE

Culoare: albastru

Capacitatea purtătoare: 1260g/2.77 kg

Dimensiune: 18*32cm/ 7.07*12.58 inch(L*W)

Net greutate: 135g/4.76 oz

Pachet:

50* auto sac de gunoi

Etichete: cutie pentru cenușă, smart gunoi xiaomi, decalaj scaun, unitate de stocare, gratuit sia cursuri de formare, servo bieletei de direcție, 50x60 sac, grădină sac, kia niro ev 2020 pret, masina garbag

Tip Coșul Pentru Hârtie
Nume De Brand AOZBZ
Stil Fără Capac
Material Plastic
Forma Pătrat

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea