Livrare rapida POWECOM KN95 Masca de Fata MARCAJULUI de Certificare de Siguranță FFP2 Măști de Praf Respirabil Masca de Fata 5-Strat Închis Capacul Masca

49.63lei

91.89lei

-45 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Te rog fi amabil, a remarcat:

Enumerate este produs și distribuit în străinătate și supusă legilor țării sale de origine.

Pentru cei care nu au Ne/Chat-app, este recomandat să verificați "Anti-Fals Lable" pe POWECOM site-ul oficial pentru prima dată.

Despre KN95 Masca

1. Nostru KN95 Masca poate izola particule mai mici, și se potrivesc mai stricte la fata, nu este ușor pentru scurgere de aer de la periferie, și eficiență de filtrare de particule poate ajunge la 95% în condiții standard. 2. Este necesar să se poarte KN95 Masca, dacă trebuie să meargă în locuri aglomerate sau piețe, etc. 3. Persoanele în vârstă, copiii, și cei cu probleme respiratorii, nu este recomandat să-l poarte pentru o lungă perioadă de timp.

La KN95 masca nu este o mască de unică folosință.În acest caz special (deficit de resurse), acesta poate fi reutilizat.Dar există condiții:

1. Utilizatorul evident, se simte că respiră rezistență este mai mare decât înainte și trebuie să fie înlocuite 2. Măști sunt deteriorate și trebuie să fie înlocuite 3. Este recomandat să-l înlocuiască după folosind-o de 4 ori.

4 Strat Funcția De Filtru:

1. Primul strat este impermeabil, non-țesute poate filtra poluanți industriali, auto de eșapament, fumul de mâna a doua și alergii polen, etc. 2. Cel de-al doilea strat este gros de înaltă calitate topitură suflată de pânză, își eficiență de filtrare de particule microbiene poate ajunge la 95% în condiții standard. 3.Al treilea strat este îngroșat izolate bumbac, între topitură suflată cârpă moale și non-țesute, poate juca un rol de izolare. 4. Al patrulea strat este moale, non-țesute poate absorbi vapori de apă expirat de corpul uman pentru a menține uscat fata ta. ( Vă rugăm să Notă: topitură suflată pânză este mai gros decât ceilalți, respectă standardele de protecție, și poate oferi o protecție eficientă )

Etichete: fata de masca, dispune masca, masca ffp2, praf masca ffp2, elon musk, masca ffp2 powecom, ffp3 militare masca, ffp2mask, ffp3, ffp 1

Aplicabile Adult
Nume De Brand POWECOM
Ciclul de viață O dată
Funcția Anti-praf
Cuvinte cheie 3 masca copii
Clasa de protecție ffp2
Certificare ce
Origine China Continentală
Standard de siguranță RO 149 și 2001+A1-2009
Cuvinte cheie 4 reutilizabile igienice măști
Cuvinte cheie 1 negru masca de fata
Tip De Element Măști

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea