Kiritsuke cuțite sunt un design hibrid care combină caracteristici de Japonezi usubas și yanagibas.Usubas sunt dedicate legume cuțite în timp ce yanagibas sunt folosite pentru a felie de pește crud pentru sushi, ca o consecință a kiritsuke este conceput ca un scop general cuțit pentru utilizarea în pregătirea de preparate din bucătăria tradițională Japoneză.
7.7 inch multi-scop Cuțit Bucătar Japonez Damasc din Oțel Inoxidabil.REALIZATE din 67-strat de Oțel Damasc importate din Japonia.VG-10 de tăiere din Oțel de bază; 33-strat de Oțel Inoxidabil SUS430&SUS431 pe fiecare parte; 60-62 HRC duritate.lungime : 325 mm lungimea lamei : 195 mm grosime : 2,2 mm.Manerul este confectionat din G10 care este durabil, non-alunecare, ușor de curățat, rezistent la apa, bacterii rezista, confortabil și frumos.Ne sunt de vânzare a produselor dezvoltate și fabricate în fabrica noastră.
Garantăm cea mai înaltă calitate a produselor.
Suntem furnizarea de cele mai bune servicii posibile.
Acest produs fabricat din mai multe straturi de oțel damasc importate din Japonia.
Tenacitate,echilibru bun,de lungă durată, cu marginea ascuțită,extrem de claritate și anti rugina-l face demn de mâinile profesioniștilor.
Etichete: grandsharp cuțit, cuțit, alamă cuțit, cuțit de bucătărie, cuțit xinzuo, cuțit de bucătărie, VG10, file de pește cuțit, vg10 5, cuțit japonez
Caracteristică | Eco-Friendly |
Cutit Tip | KIRITSUKE |
Certificare | CE / UE |
Nume De Brand | grandsharp |
Tip | Cutite |
Material | Oțel Damasc |
Numărul De Model | DMGT-008K |
Livrare gratuita