9L Nici o Urmă Agățat coș de Gunoi Cu Capac Etanș Deșeuri Alimentare Compost Bin Pentru cele Mai multe, Ușile Dulapului de Bucătărie Usi de Dulapuri

71.11lei

93.56lei

-23 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

9L Nici o Urmă Agățat coș de Gunoi Cu Capac Etanș Deșeuri Alimentare Compost Bin Pentru cele Mai multe, Ușile Dulapului de Bucătărie Usi de Dulapuri

Puncte: 1、Premium si non-Toxic: bucătărie agățat coș de gunoi este realizat din plastic de înaltă calitate, non-toxic si inodor, care dispune de capacitate portanta puternic, și este durabil.

2、Buna Dimensiuni: gunoi de măsuri cu privire la 23.7*13*29.5 cm/9.33*5.12*11.61 în dimensiune, și capacitatea de e 9L, si dispune de 26cm/10.24 în timp de deschidere de design, care face gunoi-dumping ușor.

3、Capac Etanș: gunoi este echipat cu un capac pentru a preveni mirosurile de la evadarea, și 2 moduri de a deschide capacul, făcându-l mai ușor de utilizat.

4、Ușor De Curățat: gunoi de la bucatarie este ușor să se spele cu apă și săpun, și nu există lacune să prindă praf, murdărie sau lichide.

5. Easy pentru a Instala: coșul De gunoi din bucătărie este echipat cu accesorii pentru instalare, grosimea ușii trebuie să fie mai mic de 0,95 cm (aproximativ 2,5 cm), și este potrivit pentru cele mai multe, ușile dulapului, usi de bucatarie, dulapuri.

Caracteristici:

Premium si non-Toxic: bucătărie agățat coș de gunoi este realizat din plastic de înaltă calitate, non-toxic si inodor, care dispune de capacitate portanta puternic, și este durabil.

Buna Dimensiuni: gunoi de măsuri cu privire la 23.7*13*29.5 cm/9.33*5.12*11.61 în dimensiune, și capacitatea de e 9L, si dispune de 26cm/10.24 în timp de deschidere de design, care face gunoi-dumping ușor.

Capac etanș: gunoi este echipat cu un capac pentru a preveni mirosurile de la evadarea, și 2 moduri de a deschide capacul, făcându-l mai ușor de utilizat.

Ușor De Curățat: gunoi de la bucatarie este ușor să se spele cu apă și săpun, și nu există lacune să prindă praf, murdărie sau lichide.

Ușor De instalat: gunoi de la bucătărie este echipat cu accesorii pentru instalare, grosimea ușii trebuie să fie mai mic de 0,95 cm (aproximativ 2,5 cm), și este potrivit pentru cele mai multe, ușile dulapului, usi de bucatarie, dulapuri.

Caietul de sarcini:

Material: plastic

Capacitate: 9L

Dimensiune: aproximativ 23.7*13*29.5 cm/9.33*5.12*11.61 în

Culoare: cafea, alb, gri

Avantaje: capacitate portanta puternic, nici o urmă agățat de perete, extinsă de deschidere, nu este nevoie să se aplece peste

Lista De Ambalare:

Coș De Gunoi*1

Etichete: bin gunoi, kit bucătărie coș de gunoi, depozitare alimente, vermicompost, coș de gunoi bin baie de metal, compost, masina recicle bin, bin compost, gunoi de reciclare, compost bucătărie

Caracteristică Eco-Friendly
Tip Storage
Forma Dreptunghiular
Numărul De Model EJ04315
Stil Rulare Tip Capac
Este Dispozitiv Inteligent No
Structura Montat Pe Perete
Material Plastic
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea