8 Straturi De Copil Desene Animate Din Lemn Curcubeu Inel Turnul De Stivuire Blocuri De Potrivire Stiva Blocuri De Învățare Timpurie Jucărie De Învățământ

16.39lei

32.79lei

-50 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

8 Straturi De Copil Desene Animate Din Lemn Curcubeu Inel Turnul De Stivuire Blocuri De Potrivire Stiva Blocuri De Învățare Timpurie Jucărie De Învățământ

Detalii:

Potrivit pentru copii de peste 3 ani copii vechi

Constă dintr-un 3-stick de bază și 8 dimensiuni din lemn, discuri

Luminoase, pline de culoare și non-toxice pictura, nici un rău pentru copii

Regula De Joc:

1. Muta un singur disc de fiecare dată

2. Un mic disc ar trebui să fie plasat pe partea de sus de una mai mare

3. Muta toate discurile de la un alt pilon

Propice pentru dezvoltarea intelectuală a copiilor

Promovează dezvoltarea intelectuală, curiozitatea și motivația de a învăța

Material: lemn

Dimensiuni: 18.5 x 8 x 6,5 cm

Pachet:

1 x Jucarie din Lemn

De plată >> 1. Acceptam Alipay, West Union, TT și toate Cardurile de Credit majore prin secure procesor de plată ESCROW.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 5 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după comandă, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Transport >> 1. Comanda va fi livrat în 4 zile lucrătoare după plata integrală este stabilit.

2. Am doar nava a confirmat pentru adresa, vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de ordine este aceeași ca adresa de livrare.

3. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu primiți coletul în timp, vă rugăm să Ne Contactați înainte de a deschide disputa , vom verifica problema și să dea o soluție în 24 de ore.

Garanție >> 1. 6 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).

2. Produsele defecte trebuie returnate în perioada de garanție, trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Returnare Și Rambursare >> 1. Dacă elementul este defect, cumpărătorul ar trebui să ne contactați înainte de a returna produsul.

2. Dacă cumpărătorul nu ar dori să se întoarcă la post, se va face rambursarea integrală sau parțială, bazată pe situația detaliată.

Feedback-ul >> Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi clienților noștri o experiență de cumpărături fericit.Va rugam sa Ne Contactati pentru a rezolva orice problemă înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem oferi o soluție cât mai curând posibil.

Etichete: stiva de jucărie, aflați scrisoare, universitatea peking, inel turnul, turnul din lemn, copilul cupe trecut, inel stiva de jucărie, magic vânzare, copilul turn, stiva de inele de copil

Certificare 3C
Tema Animale & Natura
Avertizare vezi descrierea
Intervalul De Vârstă 5-7 Ani
Numărul De Model Turn Din Lemn Joc De Stivuire Blocuri De Jucărie

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea