Nouă Vânătoare cu Laser a Purtat Vedere Tactic .45 ACP Cartuș Vizibile Cupru Roșu cu Laser în Formă de Glonț Boresighter Puști/Arma/Pistol

26.48lei

33.11lei

-20 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Vânătoare cu Laser a Purtat Vedere Tactic .45 ACP Cartuș Vizibile Cupru Roșu cu Laser în Formă de Glonț Boresighter Puști/Arma/Pistol

Caracteristici: 100% de brand nou și de bună calitate.Ușor de utilizat.Material: Alamă de Înaltă Calitate Laser lungime de Undă: 635-655nm Putere Maximă de Ieșire: Baterii incluse: 2 x LR936 Dimensiune: 12mm(D)X30mm(L)/0.47"(D)X1.18"(L) se Potrivește .45 ACP calibru puști și pistoale.Mare pentru gama și asigurarea arma este încă adus la zero după călătorie.Acesta prevede un drept fascicul laser care permite optică precisă ajustări la vedere în domenii & turistice, fără tragere și muniție.

Lista De Pachete:

Laser plictisesc sighter

X 1

Baterii

X 2

Nota: FARA Cutie de vânzare cu Amănuntul.Ambalate în condiții de Siguranță în Punga cu Bule.

Politica De Transport Maritim

Am expediat în întreaga Lume.

Am expediat la alipay confirmat adresa NUMAI.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în alipay este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.

Articol va fi trimis prin e-mail de Aer în termen de 24-48 de ore de afaceri, după ce a eliminat plata (cu excepția week-end și de vacanță).

Ora de sosire (estimat):

* Statele unite ale americii/Marea Britanie/Australia/Canada:14-21 zile lucrătoare(18-29 de ani de zile).

* Germania/Franta/Spania/Europa de Est:18-25 zile lucrătoare(24-35 de zile).

* Alte țări:25-35 de zile lucrătoare(35-49 de ani de zile).

Timp de transport maritim este doar estimată și nu garantat.Dacă nu sa produs după 60 de zile , vă rugăm să ne contactați pentru rezolvarea problemelor.

Pentru achizițiile în vrac în greutate de peste 2 kg, putem oferi EXPRESS fel ca mai jos:

EMS, de obicei, durează 7-10 zile.

DHL, UPS, FedEx, TNT, de obicei, durează 5-8 zile lucrătoare pentru a ajunge.

Metoda De Plata

Acceptam Alipay.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.Cel mai bun mod este direct plată on-line, puteți alege singur.Dacă doriți alte termene de plată, vă rugăm să ne anunțați înainte de a plasa comanda.

Plata trebuie să fie primite în termen de 7 zile lucrătoare după plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

Dacă ați cumpărat mai multe obiecte de la mine, puteți să-mi trimiteți o plată pentru toate elementele în loc de a plăti pentru ele în mod individual.Atunci când faceți clic pe butonul Plăti Acum, sistemul va determina în mod automat dacă există și alte elemente pe care ați cumpărat de la noi și vor să le combine pentru comentariul tau.

Politica De Returnare

Toate vânzările sunt finale.

Dacă marfa pe care ai primit este defect sau deteriorat în tranzit lung, vă rugăm să contactați-ne liber.Noi vă va oferi o soluție satisfăcătoare, URGENT.

Dacă alte motive vrei să îl ducă înapoi la noi, va fi responsabil pentru întoarcerea taxa de transport si va vom trimite înlocuirea după primirea returnat.

Vom lăsa FEEDBACK-ul POZITIV primit eliminat complet plată.Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul de la primirea acesteia.

Dacă sunteți nemulțumit de orice motive, vă rugăm să nu fii rapid pentru a lăsa un LOW-DSR (mai PUȚIN de CINCI STELE) sau Neutru/Negativ Feedback-ul.Doar contactati-ne pentru rezolvarea problemelor în orice moment.Vom încerca cele mai bune pentru a vă oferi cele mai bune soluții cât mai repede.Vă rugăm să fiți siguri cu noi.

Cumpărător Serios Numai!Vă rugăm loc comanda numai dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Contactati-Ne

E-mail/Otopark.ro mesaj este prioritatea noastră de servicii pentru clienți..

Dacă nu primi răspuns în termen de 1-2 zile lucrătoare, vă rugăm să verificați Mesajele Mele în cazul în care furnizorul de e-mail are o prea agresiv filtru de spam blocarea Otopark.ro e-mailuri.Vă rugăm să ne e-mail din NOU.

Etichete: dimensiunea maxilarului, cerc material, laser, alezaj laser, 308 laser, mini pistol cu laser, w11, dbal, m92, gun metal pistol

Laser lungime de undă 635-655nm
Numărul De Model Vânătoare Boresighter
Tip Laser Laser Roșu Vizibil.
Vânătoare De Lasere Laser Plictisesc Sighter
Material Alama
Alimentat de 2 buc LR936 Baterii Incluse.
Se potrivesc .45 ACP calibru puști și pistoale.
Putere De Ieșire 1-5mW
Tip Alezaj Vedere
Dimensiune 12mm*30mm

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea