Mai bine mai Nobile Jinhao 1200 Dragon clip Roller Ball Pen Completă de Aur

17.09lei

23.76lei

-28 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Dragi baieti, daca aveti nevoie de refill de înlocuire, vă rugăm să verificați acest link, reumplere Cartuș este aplicabilă,

Descriere:

Jinhao Pen-ul este inspirat din istorie lungă și splendida cultura tradițională a Chinei, care contribuie la bine elemente artistice și concept de design; e procesat și a terminat prin lume-tehnici de conducere.Datorită design-ului original, materiale de top, și măiestrie rafinat, ea reprezintă o calitate excelentă, tendința în schimb, valoroase pentru colectare, și martor al istoriei.

Design unic si 100% de Brand Nou!

Nu a Folosit niciodată și Nici Rezerva!

Cel mai bun cadou pentru Prietenii sau familia ta!Mare pentru colectie! 100% de brand nou și de înaltă calitate Lux dragon clip design, foarte nobil și elegant!Tip: Roller ball Pen: polobocul de Aur, de Aur clip și ornamentul: Snap pe tip capac Lungime: 137cm/5.39"(aprox) Diametru: aproximativ 14mm/0.55"(aprox) Cantitate: 1 buc Nota: Nu de cerneală Notă: Dimensiunea de măsurare manual, nu poate fi un 0 la 1 cm de eroare, aparține fenomen normal.Vă rugăm să înțelegeți, vă Mulțumesc.

Notă: din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă rugăm să înțelegeți, vă Mulțumesc.

Pachetul include: 1 x stilou

Etichete: stilou de aur, lego dragan mingea, fantana jinhao pen, dragon jucărie, meisterstuck pen, stilou cu cerneală de aur, figurina dragon balll, hp pen stylus, gocu, metalice pixuri

Tip pix
Material Metal
Nume De Brand superior
Numărul De Model pix
Noutate Da
Poate Fi Ștearsă Sau Nu No
Utilizarea Birou & Scoala Pen
Scris Punctul Alte

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea