Kiritsuke cuțite sunt un design hibrid care combină caracteristici de Japonezi usubas și yanagibas.Usubas sunt dedicate legume cuțite în timp ce yanagibas sunt folosite pentru a felie de pește crud pentru sushi, ca o consecință a kiritsuke este conceput ca un scop general cuțit pentru utilizarea în pregătirea de preparate din bucătăria tradițională Japoneză.
Vă rugăm să rețineți:acest produs nu este adecvat pentru tăierea oaselor. 7.7 inch multi-scop Cuțit Bucătar Japonez Damasc din Oțel Inoxidabil.REALIZATE din 67-strat de Oțel Damasc importate din Japonia.VG-10 de tăiere din Oțel de bază; 33-strat de Oțel Inoxidabil SUS430&SUS431 pe fiecare parte; 60-62 HRC duritate.lungime : 325 mm lungimea lamei : 195 mm grosime : 2,2 mm.Manerul este confectionat din G10 care este durabil, non-alunecare, ușor de curățat, rezistent la apa, bacterii rezista, confortabil și frumos.De lungă durată cu muchie ascuțită conceput pentru a taia carne, legume și fructe.Damasc model pentru a îmbunătăți rezistența la pete și pentru a preveni alimente de la lipirea la cuțit organism.Conic rectificat de lama este permis pentru a atinge un Extrem de claritate.Mânerul cuțitului se oferă max control al mișcărilor cu eforturi minime.Durabilitate și echilibru bun,combinată cu o rezistență la coroziune și elegant Damasc model de a face un cuțit demn mâinile profesioniștilor.Super-anti-rugina.Masina de spalat vase în condiții de siguranță.
Etichete: Din oțel inoxidabil 7cr17, xituo vg10 kiritsuke, damasc cuțit kiritsuke, s35vn titan, VG10, cleaver sârb, bucătărie knif, balaclava camuflaj, cuțit japonez, Kiritsuke cuțit
Nume De Brand | grandsharp |
Numărul De Model | DMGT-008K |
Tip | Cutite |
Certificare | CE / UE |
Caracteristică | Eco-Friendly |
Material | Oțel Damasc |
Cutit Tip | KIRITSUKE |
Livrare gratuita