De înaltă calitate de brand EROU 704 Stilou din oțel inoxidabil, 0,7 mm pix Papetărie, Rechizite de Birou

14.03lei

18.71lei

-25 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Plata

1: se accepta doar plata prin ESCROW

2: Toate plățile trebuie să fie primite în 7 zile lucrătoare de la încheierea licitației.Dacă nu aveți de gând să plătească, te rog nu licita.Vă rugăm să ne dea de plată împreună atunci când ați terminat de oferte

Detalii livrare

1: de obicei Ne trimite articol în termen de 2 zile de la plata.

Economice int ' l shipping,timpul estimat de livrare: puteți primi pachetul rapid în 15-25 de zile .dar, uneori, poate dura aproximativ 35days să sosească.Sper că puteți înțelege.

2: Clienții va fi responsabil pentru furnizarea de noi cu cele corecte informații de transport maritim în timpul checkout.Vă rugăm să verificați înainte de a finaliza procesul de checkout.Nu vom acoperi pachete de pierdut din cauza adresă incorectă a informațiilor furnizate de către client.

Contactati-ne

Vă rugăm să asigurați-vă că sunteți de acord cu plata transport politicile și toți termenii și condițiile înainte de licitare sau de cumpărare, dacă aveți orice probleme, vă rugăm să contactați-mă.Noi vă va oferi cu în 24 de ore de la 100% răspuns satisfăcător.

Etichete: marcă pixuri, tampoane, marcă stilou cu cerneală, stilou jinhao 599, eroul de cerneală, fantana de cerneală stilou, jinhao 51, cu feng shui bun noroc, 6359 wing sung, sticla de cerneală erou, stilou sta

Material Metal
Numărul De Model 704
Aplicație Specială Scris
Origine NC(de Origine)
Tip stilou
Scris Punctul 0,7 mm
Peniță Material Iraurita
Ambalare Vrac
Peniță Tip Tip Standard
Nume De Brand chouxiongluwei
Stilou Sfat Material Alte Metale

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea