Electric de 12V Pătură mai Groasă Incalzitor Dublu Corp mai Cald 145x95cm Pătură Încălzită Termostat Incalzire Electrica Patura Pentru Auto Camion

50.69lei

61.83lei

-18 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Puncte:

1、Premium Material: de înaltă calitate de pluș fleece, pătura are o bună căldură, și este moale și confortabil, non-toxice și inofensiv, în condiții de siguranță și ecologice.

2、Excelentă Compatibilitate: patura electrica este potrivita pentru orice masina, camion, SUV RV bricheta.Și oferă încălzire rapidă pentru a păstra căldura pentru tine.

3、Caldura Păstrarea: filamentele de ușor mașina pătură încă emană căldură.Pătura este pliabil, și ea poate fi realizată într-un rucsac, care pot fi plasate în portbagaj sau pe bancheta din spate, și nu ia prea mult spațiu.

4、Controlul Temperaturii: temperatura De încălzire este reglabilă în funcție de nevoile dumneavoastră, setarea include 3 niveluri, inclusiv de nivel scăzut (25w), nivel mediu (37.5 w), la nivel înalt (50w).Și 4 oră mai târziu, pătură va automat de oprire, si buton poate fi re-deschis.

5、Perfect Cadou: patura poate fi folosit la o petrecere, festival, în ziua de Crăciun, etc.Acesta poate fi folosit pentru iarnă și rece de toamnă, când ți-e frig în mașină, utilizați o pătură pentru a menține căldura, sau puteți da patura la familie și prieteni ca un cadou, chiar și colegii tăi.

Caietul de sarcini:

Greutate: aproximativ 850 g

Material: pluș fleece

Dimensiune: aproximativ 150*100cm/59.06*39,37 in

Lista De Ambalare:

pătură încălzită*1

Etichete: masina saltea, masina pentru saltea, 12v patura electrica 9, 12v căldură pătură, coada de sirena pătură pentru adulți, 65cm minge de yoga, saltea de aer pentru masina, gonflabile masina saltea creta, a umfla bule cort, scaun de sex

Dimensiune 150*100cm
Tip Masina Pătură Încălzită
Caracteristică Patura Electrica
Material PVC

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea