Uhf233 Radio Amatori Direcției Far Semnal Modulului De Sursă De

90.75lei

97.59lei

-7 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

modname=ckeditor

Far parametri

Model: uhf233

Frecventa: uhf segment (implicit 433 segment)

Modul: FM

Semnal: Un semnal sonor la fiecare 2 secunde (intervalul poate fi setat la 4 secunde)

Volum: 19mm × 8 mm × 4 mm

Antena: 17cm

Greutate: 1.2 g

Tensiune: 3.2-5V

Alimentare: 3.7 v baterie cu litiu este recomandat

Aplicație: mediu și scurt interval de radio amatori direcției, animale de companie, modelul de căutare, etc.

prompt

În testul real, în mediul urban mare creștere mediu, farul este la o înălțime de 50 de metri, iar receptorul nu utilizați o antenă direcțională, iar semnalul poate fi primit în mod clar la 6 km. (În sensul că, dacă mediul este deschis în aplicații practice, utilizarea de antene direcționale va ajunge la distanțe mai mari)

Atunci când selectați o sursă de alimentare, cea mai mare tensiunea, cu atât mai mare putere, dar să nu depășească valoarea maximă admisibilă de tensiune.

Dacă o baterie de tip pastilă este folosit pentru sursa de alimentare, bateria are o capacitate limitată și timpul de așteptare este determinată de capacitatea bateriei.

Vă rugăm să păstrați antena cât mai dreaptă posibil, scurtarea sau lichidare antena va reduce eficiența de transmisie.

Despre timpul de așteptare

Timp de standby de orice produs electronic este determinată de capacitatea bateriei și de operare curent.Teoretic timp de așteptare = capacitate baterie / de operare actuale.

De exemplu: capacitatea bateriei este de 800mah, și de produse electronice de curent de lucru este de 20ma, apoi teoretice timp de așteptare = 800/20 = 40 ore.

Despre produs fără fir la distanță

Produse Wireless sunt sensibile la diferite din jur factori, și este normal ca distanța să fie redusă în utilizarea reală.

Regula generală este că mai puține obstacole între capătul de transmisie și la sfârșitul primirea, mai distanta, mai mare la transmiterea sau primirea de final, cu atât mai mare distanța, cu atât mai puțin din jur interferențe, curat mediul electromagnetic, cu cât distanța, cu atât mai mare capătul de transmisie de putere, a primit Cea mai mare urmă de sensibilitate, mai mult distanță.

Etichete: porsche față de buze, amatori radio auto, contra display, kit radio, contor de impulsuri, amatori, far radio, radio fm, filtru tv, diy kit radio

Tip Aer Conditionat Piese
Origine NC(de Origine)

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea