Pasăre de Călătorie de Transport Outerdoor Ușor Pasăre de Călătorie Cușcă Multi-funcțional Cusca din Lemn cu Picioare Stick Pasăre Geanta de Voiaj

43.89lei

73.14lei

-39 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Nume produs: pasăre transport

Descriere:

*1. Material: PVC+lemn

*2. Dimensiune: 17" x 7" x 11"

*3. Brut Greutate: 680 g

Caracteristici:

*1. Cu o greutate de doar 680 g, acesta vă permite cu ușurință să-l suspenzi pe umăr sau de mâner.Cele mai la modă cușcă pentru a lua pasărea la veterinar sau alte locuri.

*2. Sunproof design oferă un câmp mai larg de vedere, reducerea pasare nivelul de stres și oferindu-vă o vedere buna pentru a verifica pe animalul tau de companie este bine-a fi.

*3. Pasărea transport călători cusca are fante de ventilatie in 4 directii fata si spate anti-apuca plasă de proiectare și guri de aerisire asigura un flux de aer adecvat, nu sufocant de afara.

*4. Un minut de asamblare/dezasamblare, cu natural mat din lemn, ușor de curățare sau de pliere departe atunci când nu este în uz.

*5. A sugerat pentru care conures, cockatiels, quakeri, caciques, mini macaws, mici cacadu, camioanele și alte dimensiuni similare papagali.

Lista De Ambalare:

pasăre transport *1

băț de lemn *1

Etichete: Pene, rio papagalul sac, cusca, dantela cu pasăre, papagalul sta, pasăre de transport, metal case de păsări în aer liber, cusca papagal, papagal, pasăre apelantului mp3

Tip Păsări
Material Plastic
Origine NC(de Origine)
Transparent Multi-funcțional

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea