Wonlex GW700 Ceas Inteligent 2G GPS WIFI Copilul Anti-a Pierdut SOS de Siguranță-Uita-te la Vârstă Adultă Tracker Copil Locație Finder Ceasuri

535.46lei

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Wonlex GW700 Ceas Inteligent 2G GPS WIFI Copilul Anti-a Pierdut SOS de Siguranță-Uita-te la Vârstă Adultă Tracker Copil Locație Finder Ceasuri

Clientul Observa:

1.Dacă aveți nevoie de Limba rusă, sau orice altceva, vă rugăm să lăsați o notă sub comanda dumneavoastră , vom aranja ca dvs. cerință.

2.Uneori vom folosi desene animate cutie cu Wonlex Autocolant pentru a înlocui cutie de plastic, în cazul în care a ecranului de ceas obține zero de plastic cutie timpul de livrare de tranzit.

3.În multe Țări, când sună ceasul, toată agenda telefonică numerele de 4G ceas sunt identificate fără un nume, ci doar numere , unele 2G ceasuri pot avea această problemă, deoarece cartela SIM ascunde numele.Aceasta este o problemă de rețea: implicit pentru cartela SIM a fost "ascunde numărul meu de telefon".acest lucru poate fi schimbat de către serviciul de asistență de pe cartela SIM a operatorului.O altă soluție, în scopul de ceas pentru a determina numărul apelantului, trebuie să introduceți numărul de telefon și numele nu numai prin intermediul aplicației, dar, de asemenea, scrie separat pe cartela SIM în sine.

4.Despre "Sunet Tutore/Monitorizare/Apel Înapoi Funcția" lipsă în app: vă rugăm să introduceți cartela sim și setați ceasul funcționează, aduce în aer liber pentru a detecta LBS si GPS, atunci această funcție va fi sync.(Serverul are nevoie pentru a obține de la stația de bază de locație nu este Germania și Norvegia, apoi se potrivesc de monitorizare funcția de auto.)

5. Pentru statele UNITE ale americii, Canada, Australia, Noua Zeelandă unde 2G este aproape nu este disponibil.

(Vă recomandăm 4G modele:KT10 ,KT11, KT13, KT15, KT20, KT21, KT22 și KT23)

6. Pentru Turcia și Azerbaidjan cumpărător, vă rugăm să furnizați propriile numărul imei sub comanda dumneavoastră , Vom adăuga numărul imei pe serverul nostru înainte de nava.În caz contrar nostru imei pot folosi pe țară.

7. Mai bine să utilizați nostru Setracker 2 sau Setracker aplicație , deși uneori poate fi Anunțuri în aplicația noastră (puteți să faceți clic pentru a ieși), dar este libertatea de a folosi permanent.Alte Aplicații, deși Ad-a eliminat, dar trebuie să plătească între $ 9 și 19 dolari pentru un abonament, sau am trei zile de abonament gratuit.Dacă doriți să utilizați o altă aplicație, de asemenea, bine.De exemplu, Găsi Copiii Mei , vă rugăm să ne contactați și să ne spuneți numărul IMEI de ceas, avem nevoie pentru a face o copie de rezervă în nostru server de baze de date , în caz contrar acesta va reveni automat la Setracker IP a serverului atunci când utilizați o altă aplicație, pentru că ceasul mereu offline. 8.Dacă aveți propriul dvs. server si app , vrei pentru a testa grija noastră, vă rugăm să lăsați o notă sub comanda pentru "Decriptare Versiune" FAQ:

1.Î:am un ceas, n-am folosit niciodată cu find My Kids APP înainte, dar vreau să folosesc cu find My Kids APP acum.

- O:vă Rugăm să furnizați numărul imei pentru noi, avem nevoie de backup-l la server de baze de date înainte de a utiliza aceasta, în caz contrar acesta va primi înapoi la Setracker Server de auto atunci când utilizați find My Kids APP Server, cauzate ceas mereu offline.Dar inginerul nostru numai fac treaba asta pe vineri.

2.Î:am un ceas obisnuit deja Mi Găsesc Copii APP, IP-ul serverului este:92.53.87.162,8001#, dar vreau să folosesc cu Sertracker APP acum.

- O:vă Rugăm să furnizați numărul imei pentru noi, avem nevoie pentru a schimba-l la server de baze de date, în caz contrar acesta va primi înapoi pentru a Găsi Copiii Mei APLICAȚIE Server de auto atunci când utilizați Setracker server, cauzate ceas mereu offline.

--O:puteți cere-Mi Găsesc Copii APP companie pentru a schimba-l la Setracker server.Funcții :

Ecran: 0.96 inch ecran OLED

Timp Real locul de amplasare: GPS+a-GPS+LBS+WIFI

Chat : Bucurați-vă de chat de voce în orice moment orice unde, faceți clic pe înregistrări pentru a verifica din nou.

GEO-gard : Pe harta de APLICAȚIA pentru a seta copilului domeniu de activitate, 200M-2000M,odată ce copilul iese din zona va declanșa alarma și să vă notifice prin intermediul aplicației.

Poziționare în timp Real: Utilizarea GPS și LBS & a-GPS si WIFI , ajuta precis localiza copilul localizarea geografică.

3 numerele SOS : au 3 numere SOS poate fi setat în APLICAȚIA,apăsați butonul SOS timp de 3 secunde, utilizatorul poate apela și trimite mesaje de alarmă la numărul de telefon.

Redus de energie de alarmă: Putere mai mică de 20%, la ceas GPS poate trimite informații de alarmă în APLICAȚIA și trimite mesaj SOS număr.

Etichete: smartwatch, gp tracker, ceas inteligent wonlex, ceas gps, în plus ceas inteligent, în vârstă de ceas, telecomanda originala pentru sony tv, personal ceas cu gps în vârstă, wonlex, smartwach rezistent la apa

Banda Detasabila Da
Compatibilitate Toate Compatibile
Origine NC(de Origine)
Limba Germană
Modul De Rețea 2G
Carcasa Din Material ALIAJ
Grad Impermeabil Nu Rezistent La Apa
Mișcarea De Tip Electronice
Soluție Mtk6261, 364MHz
Mai Multe Cadrane No
Capacitatea bateriei 300-450mAh
LBS L1, 1575.42 MHZ C/A code
Cartela SIM Disponibil Da
Certificare CE
PROCESOR Model MT6261D
GSM,GPRS 850/900/1800/1900
Camera Din Spate NICI unul
Baterie Lithume baterie 500mAH, Standby 100 ore
Rezoluție 1280x720
AGPS GPRS Class12, locație timpul de 26 de secunde
Cartela Sim Mirco Cartela SIM
ROM 128MB
Descarcă APP Disponibile Da
Funcția GPS Tracker
Material De Trupa Gel De Siliciu
GPS GPS MTK3337, 22 canale
Baterie Detasabila Da
Sistemul NICI unul
Nume De Brand wonlex
Ecran 0.96 inch Display OLED
Stil Moda
Tip Pe Încheietura Mâinii
Forma Ecranului Pătrat
Locație GP+GPS+LBS+WIFI
PROCESOR Producător Mediatek
RAM 128MB
Mecanism Da
Dimensiunea De Afișare 0.96 inch
Cerere Grupă De Vârstă Copil

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea