Wifi inteligent Lumină Dimmer Switch, Fir Neutru Necesare Perete intrerupator NOI 100-240V, Compatibil cu Alexa Google Casa Tuya App

89.45lei

162.63lei

-44 %

Rating 

Nou

In stoc

Distribuiti

Wifi inteligent Lumină Dimmer Switch, Fir Neutru Necesare Perete intrerupator NOI 100-240V, Compatibil cu Alexa Google Casa Tuya Aplicația, Nu este Hub-ul Necesar

Estompat Bec Doar

Acest smart intrerupator numai supprt estompat LED/CFL 150W Max, și INCANDESCENT 430W Max.Vă rugăm să confirmați bec caietul de sarcini înainte de plasarea comenzii.De asemenea, funcționează cu ≤250W fan.Mutarea degetul pentru a controla viteza ventilatorului.

App De Control De La Distanță

Control de la distanță de corpuri de iluminat din casa ta prin Viață Inteligentă app de la oriunde și oricând.Nu hub este necesar.

Control Vocal

Wifi întrerupătorul funcționează cu Alexa si Google Asistent Acasă pentru controlul convenabil de lumina cu o simplă comandă vocală atunci când sunteți pe du-te.

Funcția De Sincronizare

Crea programe pentru a porni automat lumina cu presetare luminozitate sau la anumite ore.Perfect pentru a crea starea de spirit diferite lumini cu luminozitatea specificată pentru activitatile de zi cu zi, înainte de culcare sau de timp TV, răsărit sau apus de soare, etc.

Diming&Funcție De Memorie

Regla lumina la un anumit procent, prin mutarea degetul în sus sau în jos pe partea din față și centrul de comutare, de Viață Inteligentă Aplicație sau comandă vocală; obține dreptul de intensitate a luminii în timp ce vizionarea de filme, citind, purtând machiaj, etc. Comutatorul își amintește și se întoarce la ultimul cadru de lumină atunci când este deconectată.

Grupul De Control

Ai putea configura un grup de mai multe dimmer switch-uri în aplicația, atunci va fi disponibil pentru a porni/opri luminile de către un singur robinet.

Caietul de sarcini

Shell Material: UL94V0 Curent nominal:7A Tensiune de intrare: AC 100-240V Frecvență de intrare: 50Hz/60Hz Sarcină maximă de Putere: LED/CFL:250W; INCANDESCENTE:430W; Ventilator: 250W Standard WIFI: 802.11 b/g/n 2.4 GHz De energie în Standby: ≤1W Indicator luminos: LED

Pachetul De Conținut

1*Smart Wifi Intrerupator 1*Manual De Utilizare 2*Șuruburi

Etichete: led rf, dimmer xiaomi, acasă inteligent, conectat girier, dimmer led, comutator wifi, GIRIER, incarcator scooter pro 2, alexa, geeklink comutator de perete

Shell Material PC/clasă Inflamabilitate
Certificare FCC, RoHS, ISO, BSCI
Curent Nominal 7A
Nume De Brand GIRIER
WiFi Frecvență 2.4 GHz
Frecvență de intrare 50HZ/60HZ
Temperatura de funcționare -10~40℃
Sarcină Maximă Putere LED-uri/CFL
STANDARD Wifi Inteligent intrerupator NOI
Măsurarea intensității luminoase de control TRIAC Marginea Tăiată
Umiditate De Funcționare ≤90%
App TuyaSmart/Smart Viata
Starea de Asamblare Gata-de-Go
Tensiune de intrare AC 100~240V
WIFI Standard 802.11 b/g/n
Control vocal Compatibil cu alexa de start google
Wifi Mecanism De Securitate WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK
Tip Wifi Inteligent Dimmer Comutator De Perete

Livrare gratuita

Ați putea dori, de asemenea